keuken leiden

Diensten

Wij richten ons op nieuwbouw, renovatie en onderhoud.

Voorafgaand aan een project bespreken wij met u wat uw wensen zijn. Op basis hiervan leggen wij u graag uit wat we gaan doen en hoe we dat gaan aanpakken. Hierover maken wij heldere afspraken, zodat voor beide partijen duidelijk is wat men kan verwachten.

Nieuwbouw

Nieuwbouw- en aanbouwprojecten vormen de sleutel tot ons succes. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn dit soort projecten ons op het lijf geschreven. Hieronder zijn verschillende foto's te zien van enkele nieuwbouwprojecten die wij hebben mogen realiseren.

nieuwbouw leiden
bekisting voor fundering
trap en traphek tienhoven
nieuwbouw tienhoven
Dakpannen tienhoven
Nieuwbouw leiden
nieuwbouw leiden

Renovatie

Bij renovatie moet worden gedacht aan vernieuwingen, zoals het leggen van vloeren, plaatsen van keukens en toiletten, aanpassingen in woon- of slaapkamers of herstelwerkzaamheden aan de woning. A de Lange Bouw B.V. is hierin erg secuur en zal met u meedenken. Hieronder staan enkele foto's van renovatieprojecten.

zolder leiden
ondervloer alphen
laminaat alphen
voorzetwanden leiden
nieuwe vloer alphen
zolder leiden
Keuken leiden
zolder alphen
schilderwerk leiden
schilderwerk leiden
betonvloer leiden
vloerverwarming alphen
woonkamer leiden
woonkamer leiden
woonkamer leiden
woonkamer leiden
zolder leiden

Onderhoud

Denk bij onderhoud aan reparaties en klusjes rond het huis, zoals onderhoud aan de cv-ketel, kleine dakreparaties, verhelpen van verstoppingen, tuinonderhoud en schilderwerk. Hieronder staan wat afbeeldingen van kleine onderhoudsprojecten.

Voor onderhoudsklusjes kunt u het beste contact opnemen met ons.

Enthousiast geworden?

Neem contact op voor de mogelijkheden.