dak tienhoven

Over

Al ruim 20 jaar zijn we werkzaam in de bouw. 

In die 20 jaar heeft hebben we een indrukwekkend scala aan vakmensen om ons heen verzameld die ieder een eigen specialiteit bevat. Samen vormen we A. de Lange Bouw B.V. tot het bedrijf dat het nu is.

Arno de Lange

Arno de Lange

"In ruim 20 jaar ben ik gegroeid van timmerman naar BV met meer dan 10 experts om me heen. De eerste 11 jaar was ik als allround timmerman actief bij een aannemersbedrijf. In 2007 besloot ik om mijn eigen klus- en onderhoudsbedrijf te starten. In korte tijd heeft dit bedrijf zich ontkiemd tot een besloten vennootschap. In de afgelopen jaren heb ik al heel wat projecten mogen realiseren. Dat deed en doe ik overigens niet alleen. Ik werk samen met betrouwbare partners en werknemers: een vruchtbare samenwerking waar wij dan ook erg trots op zijn. Dit is dan ook de reden dat wij op deze website in de wij-vorm spreken."

Werknemers

Wij vinden onze werknemers erg belangrijk. Ze hebben inspraak en er wordt goed naar ze geluisterd om het ze zo plezierig mogelijk te maken. Er is zeer veel mogelijk. Bij A. de Lange Bouw B.V. krijgen werknemers dan ook veel vrijheid om een project aan te pakken. Zo kunnen ze zich optimaal ontwikkelen. Lukt het even niet alleen, dan ben je altijd omringd door collegiaal personeel met expertise. 

werknemer met slijptol

Wat vinden klanten van ons?

"Professionele vakmannen die keurig te werk gaan en alles keurig opruimen."

Melissa M. 

"Het probleem was snel verholpen en ze zijn altijd bereid om een gaatje in hun agenda te vinden."

José W. 

"Secuur, netjes, kwalitatief en bereid om een uurtje langer door te werken voor een beter resultaat."

Joachim P.

Ben je benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Schroom niet en neem contact met ons op.